Înființare SRL/PFA

Societatea noastră oferă servicii de asistență și consultanță pentru înființarea sau modificarea societăților la Registrul Comerțului atât la ghișeu pentru clienții care se prezintă în locațiile fizice, cât și online pentru orice alt județ sau municipiul București.

Serviciile incluse se referă la:
- înființare societăți (SRL, SA)
- înmatricularea PFA ÎI IF
- autorizare sedii secundare / punct de lucru
- schimbare sediu social
- schimbare administratori
- cesiune părți sociale (vânzare firme)
- asigurarea sediului social
- alte modificări la actul constitutiv
- dizolvări / fuziuni / divizări,
dar nu se limitează doar la acestea.

Stere.ro are în portofoliu mii de societăți înființate sau la care am efectuat modificări, și sute de dizolvări voluntare.
Geometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shape
Discută cu un specialist

Lasă-ne datele și te sunăm noi

Apăsând "Trimite" vă exprimați consimțământul cu Politica noastră de Confidențialitate, precum și cu utilizarea datelor personale în scopul transmiterii de oferte pentru serviciile cerute în prezent sau care prezintă interes in viitor.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

De ce să lucrezi cu STERE.RO

Serviciile STERE.RO, furnizate de o firma acreditată CECCAR și de parteneri profesioniști în domeniul resurselor umane, inspectori, juriști și experți în legislația muncii, acoperă o sferă amplă de activități economice desfășurate de către antreprenorii din România.

Prin dualitatea serviciului, atât prin servicii oferite online, în toată țara, cât și prin intermediul birourilor fizice, STERE.RO te ajută să îți administrezi afacerea cu ușurință.

Vreau să fiu sunatSună acum