Salarizare

Stere.ro oferă servicii de resurse umane și personal, atât pentru clienții noștri de servicii profesionale de contabilitate, cât și ca serviciu distinct, celor care aleg să externalizeze doar partea de personal.

Externalizarea presupune că Stere.ro se ocupă în întregime de demersurile de anunțare a disponibilității posturilor, de notificare a ocupării locurilor (în relația cu AJOFM), dosare de subvenție AJOFM, întocmirea contractelor individuale de muncă, a actelor adiționale, pregătirea dosarelor pentru controalele AJOFM și ITM, pe partea de resurse umane.

Prestarea serviciilor se face prin persoane dedicate, instruite în acest domeniu, cu pregătire economică și juridică pentru a avea certitudinea că relația cu angajații dumneavoastră dar și cu organele de control de desfășoară într-un mod corect și legal.

Echipa de servicii de resurse umane și personal beneficiază de coordonarea unui Expert în Legislația Muncii, membru al Uniunii Naționale a Experților în Legislația Muncii (unelm.ro).
Geometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shape
Discută cu un specialist

Lasă-ne datele și te sunăm noi

Apăsând "Trimite" vă exprimați consimțământul cu Politica noastră de Confidențialitate, precum și cu utilizarea datelor personale în scopul transmiterii de oferte pentru serviciile cerute în prezent sau care prezintă interes in viitor.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

De ce să lucrezi cu STERE.RO

Serviciile STERE.RO, furnizate de o firma acreditată CECCAR și de parteneri profesioniști în domeniul resurselor umane, inspectori, juriști și experți în legislația muncii, acoperă o sferă amplă de activități economice desfășurate de către antreprenorii din România.

Prin dualitatea serviciului, atât prin servicii oferite online, în toată țara, cât și prin intermediul birourilor fizice, STERE.RO te ajută să îți administrezi afacerea cu ușurință.

Vreau să fiu sunatSună acum