Contabilitate

Totul pentru afacerea ta! Online, în toata țara, sau în birouri fizice. Servicii complete de contabilitate realizate de o firmă acreditată CECCAR.

Printre serviciile Stere.ro:
  • înregistrare cronologică a articolelor contabile pe baza documentelor primare
  • întocmire registru jurnal, registru inventar, jurnale TVA
  • contabilitate de gestiune
  • întocmire bilanţ contabil
  • întocmirea şi depunerea declaraţiilor privind taxele şi impozitele
Pentru că echipa Stere.ro a lucrat de la înființare cu firme din aproape orice domeniu, avem experiența necesară și putem să venim cu o perspectivă nouă, cu claritatea care uneori lipsește antreprenorilor pentru că sunt mult prea concentrați în a lucra în afacerea lor și nu la afacerea lor.
Geometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shape
Discută cu un specialist

Lasă-ne datele și te sunăm noi

Apăsând "Trimite" vă exprimați consimțământul cu Politica noastră de Confidențialitate, precum și cu utilizarea datelor personale în scopul transmiterii de oferte pentru serviciile cerute în prezent sau care prezintă interes in viitor.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

De ce să lucrezi cu STERE.RO

Serviciile STERE.RO, furnizate de o firma acreditată CECCAR și de parteneri profesioniști în domeniul resurselor umane, inspectori, juriști și experți în legislația muncii, acoperă o sferă amplă de activități economice desfășurate de către antreprenorii din România.

Prin dualitatea serviciului, atât prin servicii oferite online, în toată țara, cât și prin intermediul birourilor fizice, STERE.RO te ajută să îți administrezi afacerea cu ușurință.

Vreau să fiu sunatSună acum