Facturare

Emitere facturi online și transmiterea lor automată în contabilitate. Documente disponibile oricând, în aplicația mobilă sau în portalul web.
  • Cu stere.ro emiți și modifici facturi, pe care poți să le stornezi sau să le încasezi. Adaugi oricâte serii de facturi ai nevoie.
  • Nu mai trebuie să pierzi timpul cu trimiterea lunară a facturilor și astfel devii mai eficient în gestionarea afacerii tale.
  • Știi exact câte facturi ai emis și suma facturată într-o anumită perioadă. Vezi facturile neîncasate și suma rămasă de încasat.
  • Ai la îndemână arhivare automată a facturilor emise și accesul în timp real la acestea de către expertul contabil dedicata facerii tale.
Geometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shape
Discută cu un specialist

Lasă-ne datele și te sunăm noi

Apăsând "Trimite" vă exprimați consimțământul cu Politica noastră de Confidențialitate, precum și cu utilizarea datelor personale în scopul transmiterii de oferte pentru serviciile cerute în prezent sau care prezintă interes in viitor.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

De ce să lucrezi cu STERE.RO

Serviciile STERE.RO, furnizate de o firma acreditată CECCAR și de parteneri profesioniști în domeniul resurselor umane, inspectori, juriști și experți în legislația muncii, acoperă o sferă amplă de activități economice desfășurate de către antreprenorii din România.

Prin dualitatea serviciului, atât prin servicii oferite online, în toată țara, cât și prin intermediul birourilor fizice, STERE.RO te ajută să îți administrezi afacerea cu ușurință.

Vreau să fiu sunatSună acum