Găzduire sediu social

Prima rețea națională de găzduire sedii sociale. Oferim servicii de găzduire sedii sociale și profesionale cu acoperire națională.

100% Online. Toate contractele sunt încheiate de la distanță.

Posibilitate de prelungire după 12 luni. Găzduirea sediilor se face în imobile proprietate, nefiind făcută la avocat, permițând astfel prelungirea valabilității sediului social la aceeași adresa.

Redirecționarea corespondenței primite. Toată corespondența primită la adresa sediului social este redirecționată la o adresă aleasă de tine.
JUDEȚE
20
Locații
25
Geometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shapeGeometric shape
Discută cu un specialist

Lasă-ne datele și te sunăm noi

Apăsând "Trimite" vă exprimați consimțământul cu Politica noastră de Confidențialitate, precum și cu utilizarea datelor personale în scopul transmiterii de oferte pentru serviciile cerute în prezent sau care prezintă interes in viitor.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

De ce să lucrezi cu STERE.RO

Serviciile STERE.RO, furnizate de o firma acreditată CECCAR și de parteneri profesioniști în domeniul resurselor umane, inspectori, juriști și experți în legislația muncii, acoperă o sferă amplă de activități economice desfășurate de către antreprenorii din România.

Prin dualitatea serviciului, atât prin servicii oferite online, în toată țara, cât și prin intermediul birourilor fizice, STERE.RO te ajută să îți administrezi afacerea cu ușurință.

Vreau să fiu sunatSună acum